Zwangerschap en voetreflexmassage

Zwangerschap en voetreflexmassage

Het is zover, je bent zwanger. Er groeit een nieuw leven in jouw buik.

Natuurlijk wil je van deze bijzondere tijd genieten, maar soms heb je last van bepaalde klachten. Voetreflextherapie is een goede manier om deze periode prettig en ontspannen door te komen en de eventuele klachten effectief aan te pakken. 

 

Veelvoorkomende zwangerschapsklachten zoals misselijkheid, maagzuur, rugpijn, pijn in het bekken, vermoeidheid, blaasontsteking, obstipatie, oedeem etc kunnen met voetreflexologie behandeld worden. 

 

Reflexologie optimaliseert je gezondheid in deze 9 maanden. Het is een goede voorbereiding op je bevalling. Tijdens de behandelingen maak je ook intensief contact met je ongeboren kindje. Ook wanneer je overtijd bent kun je een overtijdbehandeling ondergaan.

Na de bevalling helpt een behandeling om weer op krachten en (hormonaal) in balans te komen.

 

Voetreflexologie is een goede aanvulling echter geen vervanging van je verloskundige of gynaecologische hulp.

Over Monica Kouwenhoven

 

Mijn naam is Monica Kouwenhoven. Ik ben gediplomeerd voetreflexzonetherapeut volgens de westerse en Chinese denkwijze en heb de driejarige opleiding tot voetreflextherapeut bij Total Health en de opleiding medische basiskennis (beide op hbo-niveau) gevolgd.

 

Lees meer >

Tarieven en vergoeding

 

Voor therapeuten die geaccrediteerd zijn worden bij veel zorgverzekeraars de kosten deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico.

Meer informatie over vergoedingen is verkrijgbaar bij uw ziektekostenverzekeraar.

 

Lees meer >

Contact

 

Telefoon: 06 45077185

e-mail: monica@voetengezondheid.nl

 

Praktijkadres 

Flavius 44

3962 MA
Wijk bij Duurstede

Praktijk is op de 1ste etage