top of page

Reacties

Reacties van cliënten

 

Isabel  (12 jaar) schreef:

Mijn moeder stelde voor om naar Monica toe te gaan. Ik vond het een heel vreemd idee dat het masseren van mijn voeten zou helpen bij mijn astma. Eerst wilde ik niet. Ik dacht: “ik gebruik de ‘puffers’ wel”. Uiteindelijk ben ik toch gegaan.  Ik ging er benauwd heen en na de eerste behandeling heb ik de puffers al niet meer nodig gehad! Daar was ik erg blij mee. Bedankt Monica!

 

Katja schreef:

De voetreflextherapie zorgt ervoor dat ik na een behandeling volledig ontspannen ben en heerlijk slaap. Monica weet precies de juiste plekken op mijn voeten te masseren waarop ik vrijwel direct reageer. Dat blijft elke keer bijzonder! Ook haar interesse in mij als persoon en haar openheid stellen me erg op mijn gemak.

 

Anneleen schreef:

“Wat mij direct aansprak in Monica was haar manier van omgang. Een vriendelijke, geïnteresseerde, open benadering, zonder enige vorm van opdringerigheid. De massage zelf heb ik als bijzonder plezierig ervaren. Wat me opviel was dat ondanks dat er flink pijnlijke plekken waren, die ze feilloos wist te vinden, er toch een enorme ontspanning optrad. Heerlijk!!! Mijn gezondheid is absoluut verbeterd en mocht het nodig zijn, weet ik Monica gelukkig te vinden. Bedankt!”

 

Ricardo schreef:

"Na meerdere onderzoeken via de reguliere zorg zijn mijn buikklachten gebleven. De voetreflextherapie heeft er gelukkig wel voor kunnen zorgen dat mijn buikklachten sterk verminderd zijn. Daarnaast zijn de behandelingen een heerlijk rustmoment."

 

Quirien schreef:

 “Helend en ontspannen. Na een heftig ziekbed hebben de behandelingen die ik heb gekregen zeker geholpen om sterker te worden en de weg naar boven een stuk prettiger en makkelijker gemaakt. Ik heb de voetreflexmassages als zeer doeltreffend en ontspannen ervaren. De inzet en persoonlijke interesse van Monica zorgen voor een vertrouwelijke en ontspannen sfeer waarin je vaak ten tijde van de massages de reactie in je lichaam al kunt voelen.”

 

Mary schreef:

"De voetreflexbehandeling heb ik als heel positief en ontspannend ervaren. Ik had snel last van opgezette, dikke voeten. Door de voetreflexbehandeling werd de vochthuishouding in mijn voeten beter gereguleerd en had ik geen last meer van opgezette voeten. Behalve dat de klacht verholpen werd, was het ook heerlijk ontspannend. Veel dank!”

 

Desirée schreef:

“Na zo'n behandeling voelen zowel ik als mijn voeten ons als herboren! Besef ook nu hoe belangrijk voeten eigenlijk zijn, terwijl ze haast nooit de aandacht kregen. Dankjewel, Monica!”

 

Joke schreef:

“Na de voetreflexbehandeling voelen mijn voeten heerlijk aan en ben ik zelf erg ontspannen. Ik ben nog onder behandeling voor overgangsklachten, maar begin al duidelijk verschil te merken. Het gaat de goede kant op. Fijn!”

 

bottom of page