top of page

Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Monica Kouwenhoven. Ik ben gediplomeerd voetreflexzonetherapeut volgens de westerse en Chinese denkwijze. Ik heb de driejarige opleiding tot voetreflextherapeut bij Total Health gevolgd evenals de opleiding medische basiskennis (beide op hbo-niveau). Met regelmaat volg ik aanvullende cursussen en ook heb ik me in China, waar voetreflexologie al drieduizend jaar toegepast wordt, bekwaamd in deze geneeswijze.

 

Mijn praktijk Voet en Gezondheid is geaccrediteerd door  de beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en ingeschreven in het HBO Register van Beroepsbeoefenaren in de Natuurlijke Gezondheidszorg (RBCZ).

Dit betekent dat de behandelingen grotendeels vergoed worden door je zorgverzekeraar indien je hiervoor aanvullend verzekerd bent. 

 Vragen hierover: Bel of mail naar monica@voetengezondheid.nl.  

 

Ik woon alweer zo'n jaar of 10 met plezier in Wijk bij Duurstede waar ik een prettige praktijkruimte aan huis heb. Hier behandel ik mensen met uiteenlopende klachten en/of masseer ik voor ontspanning.

 

Het is mijn intentie om het proces van algehele bewustwording, zowel lichamelijk als geestelijk, voor iedereen die daarvoor openstaat te stimuleren en te ondersteunen.

Vanuit die bewustwording ontstaat er ruimte voor algehele gezondheid.

 

Als natuurgeneeskundig therapeut achterhaal ik vooral de oorzaak van klachten om op die manier bij te dragen aan het totale welzijn van mijn cliënten.

Samen met mijn cliënt onderzoek ik zijn of haar (voet)pad naar een betere gezondheid!

 

bottom of page