Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Monica Kouwenhoven. Ik ben gediplomeerd voetreflexzonetherapeut volgens de westerse en Chinese denkwijze. De driejarige opleiding tot voetreflextherapeut heb ik bij Total Health gevolgd evenals de opleiding medische basiskennis (beide op hbo-niveau). Met regelmaat volg ik aanvullende cursussen en ook heb ik me in China, waar voetreflexologie al drieduizend jaar toegepast wordt, bekwaamd in deze geneeswijze.

 

 

 

 

Reacties

Ik nodig je van harte uit voor een ontspannende en/of therapeutische behandeling met Voetreflexologie-Plus™. Ervaar zelf wat een voetmassage voor jou en je gezondheid doet! Lees hier de reacties van anderen over mijn werk.

 

 

 

Over Monica Kouwenhoven

 

Mijn naam is Monica Kouwenhoven. Ik ben gediplomeerd voetreflexzonetherapeut volgens de westerse en Chinese denkwijze en heb de driejarige opleiding tot voetreflextherapeut bij Total Health en de opleiding medische basiskennis (beide op hbo-niveau) gevolgd.

 

Lees meer >

Tarieven en vergoeding

 

Voor therapeuten die geaccrediteerd zijn worden bij veel zorgverzekeraars de kosten deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico.

Meer informatie over vergoedingen is verkrijgbaar bij uw ziektekostenverzekeraar.

 

Lees meer >

Contact

 

Telefoon: 06 45077185

e-mail: monica@voetengezondheid.nl

 

Praktijkadres 

Flavius 44

3962 MA
Wijk bij Duurstede

Praktijk is op de 1ste etage